Çalışma Saatleri 08:30 - 19:30

Tek Kullanımlık Islak Mendil

Stok Kodu : 6000
Stok Durumu : Stokta
Yemek ikram setlerimiz baskısızdır.
Baskılı ve yüksek adette istekleriniz için iletişime geçebilirsiniz.
Sipariş ve Teklif almak için arayın Tıkla Ara (532) 432 81 28
Açıklama
Günümüzde hijyen, her zamankinden daha fazla önem taşıyor. Bu nedenle, ıslak mendiller günlük yaşantımızda vazgeçilmez bir ürün haline geldi. Tek kullanımlık ve pratik yapısıyla, ıslak mendiller temizlik ihtiyaçlarına hızlı ve pratik yanıt vermesi nedeniyle özellikle tercih edilmektedir. Bu alanda hizmet veren firmamız, müşterilerimizin ihtiyaçlarını gözlemleyip, taleplerine kulak vererek etkili bir ürün gamı ortaya çıkarttı.Tekli ıslak mendil ürün gamımız, hijyen ve temizlik konusunda hassas olan müşteriler için kaliteli ve uygun fiyatlı ürünler sunmaktadır. Tekli ıslak mendil, tek kullanımlık, pratik ve kolay taşınabilir bir ürün olduğu için firmalar tarafınca ağırlıklı olarak tercih ediliyor. Özellikle pandemi döneminde, virüs ve mikroplardan korunmak için tekli ıslak mendil kullanımı artırıp, günümüze kadar popülerliğini korudu.Müşterilerimizin farklı tercihleri olduğunu göz önünde bulundurarak, çeşitli kokular ve içerikler sunarak oldukça farklı ürün gamımızı hizmetinize sunduk. Örneğin, bebekler için hassas ciltlere uygun ıslak mendiller, lavantalı veya narenciyeli kokular gibi seçenekler tercihiniz kapsamında kullanılabilir. Tüm bu özellikler müşteri memnuniyetini artırarak sadakati güçlendirmektedir.Unutmayın ki, hijyen konusundaki yatırımlarınız, müşteri memnuniyetini artırarak işletmenizin başarısını olumlu yönde etkiler. Tekli ıslak mendiller, bu alanda önemli bir rol oynar ve kaliteli üreticilerle çalışmak, başarınız için önemlidir.

Tekli Islak Mendil Toptan Alım

Tekli ıslak mendil toptan almak, hem maliyet avantajı sağlar hem de stok sorunu yaşatmaz. Ayrıca firmamız yönetim politikası kapsamında, toptan alımlarda alım adetlerine göre farklılık gösteren, oldukça avantajlı oranlara indirimli fiyatlar da sunmaktadır. Tüm bunların dışında marka popülaritenizi arttırmak, imajınızı yükseltmek adına da toptan alım yapan müşteriler için özel tasarım ve baskı hizmeti de verilmektedir.. Böylece, tekli ıslak mendil paketleri üzerinde istenilen logo, slogan veya mesaj gibi farklı görsel ya da yazılarla müşterilerinize kolay bir şekilde hitap edebilirsiniz.Belki de basit olarak görülen ıslak mendil işletme hakkında tüketicinin algısını olumlu yada olumsuz olarak büyük oranda etkileyebilir. Kurumsal kimliğine önem veren, markalaşmış, belirli bir seviyeye ulaşmış kurumların hepsinde tek kullanımlık ıslak mendil bulunur. Çünkü müşteri memnuniyeti için sürekli bir çaba içerisinde olan işletmeler hem hijyen hem de ikram olarak küçük ama etkisi büyük ürünleri hizmet alanlarında kullanır.Islak mendilin avantajları sadece hijyenik olması değil, üzerinde bulunan baskıları sayesinde en kısa yoldan akılda kalıcı reklam içeriği sağlamasıdır.Islak mendillerin tek kullanımlık olması ve gelen müşteriye talep olmadan ikram edilmesi prestijini ve marka ya da isim değerini artırmaktadır. Baskılı ıslak mendil ve logolu ıslak mendil bir işletmenin prestijini, popülaritesini artırmaktadır. Akılda kalıcı ve en avantajlı reklam yapma rünü olan baskılı kolonyalı veya baskılı ıslak mendil her zaman müşteri açısından olumlu bir algı oluşturmaktadır. Baskılı ıslak mendil kullanmanın avantajları birçok kuruma çok yüksek oranda fayda sağlamaktadır. İşletmenize gelen bir müşteriye üzerinde logo, amblem, iletişim bilgileri bulunan tek kullanımlık kolonyalı mendil ya da tek kullanımlık ıslak mendil sunulması kartvizit vermiş gibi etkili bir reklam aracıdır.Özellikle gıda üzerine kurulmuş işletmeler için zorunlu hale gelmiş olan logolu ıslak mendil ya da  logolu kolonyalı mendil prestij ve reklam amacıyla büyük oranda avantaj sağladığı için en çok tercih edilen ürünlerdir. Hatta olmazsa olmaz denilen başlıca sunum ve ikram malzemeleri arasındadır.Baskılı Tek kullanımlık Islak Mendil Avantajları 
  • Tek kullanımlık olması hijyen açısından fayda sağlar.
  • Bir işletmenin logosunu, ismini, iletişim adreslerini ve telefon numaralarını içeren ambalajı ile etkili bir reklam aracıdır.
  • Günümüzde çok önemli olan sağlık için olmazsa olmaz bir temizlik ürünüdür.
  • Müşteri memnuniyetini artırarak işletmelerin daha da fazla kazanmasına olanak sağlar.
  • Hem reklam hem de ikram amaçlı kullanılan, işlevli bir üründür.
  • Müşteriye gerekli özeni ve değerin gösterilmesi algısını olumlu yönde etkileyen fırsatları yakalamak için kullanılan en etkili bir sunum ürünüdür.

Tekli Islak Mendil Üretimi

Tekli Islak mendil üretimini, son teknoloji üretim tesislerinde gerçekleştirmekteyiz. Üretim norm standartlarına uygun olarak üretilen bu ürünler, çeşitli boyutlarda ve kokularda olabilir. Tek kullanımlık ıslak mendil üretimi, hijyen standartlarına uygun bir şekilde yapılır. Ürünlerimizi tamamen doğal ve kaliteli ve malzemeler kullanarak, müşterilerimize teslim edilmektedir. Tek kullanımlık ıslak mendiller, cilt dostu ve alerjen içermeyen formüllerle zenginleştirilir. Ayrıca, tek kullanımlık ıslak mendiller, çevre dostu ve geri dönüştürülebilir ambalajlarda sunulur.

Baskılı Islak Mendil

Baskılı ıslak mendil, bizlerin sizlere sunmuş olduğumuz en özel bir hizmettir. Baskılı ıslak mendil, sizlerin istekleri doğrultusunda tasarlanır ve baskı yapılır. Baskılı ıslak mendilin, türü; sipariş veren firmanın talepleri kapsamında şekillenmektedir. Logo, marka sloganı gibi marka popülaritesini arttıran figüranların sıkılıkla tercih edilen argümanların başında yer almaktadır.Baskılı ıslak mendil, kurumsal kimlik oluşturmak, marka bilinirliği arttırmak veya reklam yapmak için oldukça ideal bir araçtır. Baskılı ıslak mendiller, restoranlar, kafeler, oteller, hastaneler, kuaförler, marketler gibi farklı sektörlerde kullanılsa da, tercihiniz ve iş dalınız kapsamında her sektöre ve hizmete uygun bir şekilde tasarlanabilir. Bu sayede müşterilerinize karşı hem kurumsal bir imaj oluşturur, hem de kullanım pratiğini ve memnuniyetini arttıran bir ürünle tanıştırmış olursunuz.

Logolu Islak Mendil Fiyatları

Logolu ıslak mendil fiyatları,  sipariş eden firmanın belirlediği kriterler ve taleplere göre değişir. Ayrıca verilen sipariş adedi de, logolu ıslak mendil fiyatlarını belirleyen önemli bir etmendir. Üretim maliyetlerinin pahalılığı da göz önüne alındığında, sipariş adedinin ne kadar yüksek olursa, alım maliyetinin de o denli düşük olacağından söz edebiliriz. Firmamız her zaman düşük fiyat politikası ve yüksek müşteri memnuniyeti kapsamında logolu ıslak mendil siparişlerini alıp, hızlı bir şekilde teslim etmektedir.Genel üretim aranjmanlarını değerlendirdiğimiz, logolu ıslak mendil fiyatlarını etkileyen faktörler arasında; sipariş miktarı, paket boyutu, baskı kalitesi, teslimat süresi gibi unsurlar sayılabiliriz. Logolu ıslak mendil fiyatları hakkında daha detaylı bilgi almak bizimle hemen iletişime geçebilirsiniz. 

Baskılı Islak Mendil İstanbul Fiyatları

Baskılı ıslak mendil İstanbul’da bulunan firmamızdan temin edilebilirsiniz. Baskılı ıslak mendil İstanbul’da yoğun bir talep görüyor.  Bu nedenle, baskılı ıslak mendil İstanbul’da sipariş vermek isteyen müşterilerin önceden planlama yapması ve siparişlerini zamanında bildirmesi gerekmektedir. Şehrin lojistik avantajları sayesinde, baskılı ıslak mendiller hızlı bir şekilde tüm Türkiye'ye dağıtılsa da İstanbul’a özel olarak yüksek avantajlardan da söz edebilir.Sonuç olarak, müşterilerin temizlik ihtiyaçlarına hızlı ve etkili bir çözüm sunmak için buradayuz.. Toptan alımlarla ekonomik avantajlar elde edilebilirken, baskılı ıslak mendillerle marka bilinirliği artırılabilir ve müşteri memnuniyet oranınızı yükseltebilirsiniz. 

Hemen Arayın ve İndirimli Fiyatlardan Yararlanın!

TEKLİF ALIN